Βρίσκεστε εδώ: Αρχική

ΣΚΑΜΝΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Τα καλύτερα εργαλεία της αγοράς στις καλύτερες τιμές

Καλάθι αγορών!!!

Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Tρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους :   

Α. Με απευθείας πληρωμή με πιστωτική κάρτα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε με χρέωση ολόκληρου του ποσού, είτε με δόσεις
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεργάζεται με την Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Alpha e-Pay, της Alpha Τράπεζας και  υποστηρίζει την πληρωμή με χρέωση κάρτας ως εξής :

1. Όταν ολοκληρώσετε την επιλογή των προϊόντων ή υπηρεσιών που θέλειτε να αγοράσετε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, επιλέγετε να πληρώσειτε με χρήση κάρτας.
2.  Στην οθόνη σας παρουσιάζεται ένα νέο «παράθυρο» (pop-up window), δηλαδή μεταφέρεστε σε ειδική ασφαλή ιστοσελίδα της Alpha Bank (redirection), όπου εισάγειτε τα στοιχεία της κάρτας που θέλετε να χρεώσειτε (Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, για λόγους ασφαλείας, δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της κάρτας σας).
3.  Μόλις ολοκληρώσετε την καταχώριση των στοιχείων της κάρτας σας, η Alpha Bank επιχειρεί να χρεώσει την κάρτα με το ποσό. Στη συνέχεια, ανάλογα με το αν η συναλλαγή γίνει αποδεκτή ή όχι, σας επιστρέφεται θετική ή αρνητική απάντηση .

Η Υπηρεσια Ηλεκτρονικού Εμπορίου Alpha e-Pay παρέχει :
  • τη Δυνατότητα ακυρώσεως συναλλαγής.
  • τη Δυνατότητα αποστολής e-mail στον κάτοχο της κάρτας για ενημέρωση σχετικά με τη χρέωση της κάρτας του ή ακύρωση της συναλλαγής.
  • Υψηλό επίπεδο ασφαλείας.
  • Υποστήριξη συναλλαγών 3D-Secure (πληκτρολόγηση μυστικού κωδικού κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας από τον πελάτη – οφειλέτη, εφόσον η εκδότρια τράπεζα της κάρτας υποστηρίζει τη μέθοδο αυτή).
ΠΡΟΣΟΧΗ : Η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Alpha e-Pay παρέχει τη χρέωση των καρτών Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express, οποιασδήποτε Τραπέζης. Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή μέσω δόσεων σας καλούμε να ελέγχετε πάντα σε επικοινωνία με την εκδότρια τράπεζά, εάν η κάρτα σας συμμετέχει σε πρόγραμμα δόσεων.
Εάν η κάρτα σας δε συμμετέχει σε πρόγραμμα δόσεων, θα χρεωθείτε ολόκληρο το ποσό, ακόμη και αν επιλέξετε τη δυνατότητα πληρωμής με δόσεις.
Για τη διευκόλυνσή σας, μπορείτε να πατήσετε εδώ για να δείτε αν η κάρτα σας συμμετέχει στο πρόγραμμα δόσεων, παρακαλούμε όμως να επικοινωνήσετε και με την τράπεζά σας, για τυχόν αλλαγή.

Β. Αντικαταβολή.

Έχετε τη δυνατότητα να μας παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να πληρώσετε την courier κατά την παραλαβή τους στο σπίτι σας. 
Η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε περίπτωση που το βάρος τον προϊόντων είναι μεγάλο (αποστολή με πρακτορείο μεταφορών) οπότε η παραλαβή τους γίνεται απο την έδρα του πρακτορείου, σε αυτην την περίπτωση θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού σε λογαριασμό της επιχείρησής μας ή εξόφληση χρησιμοποιώντας την κάρτα σας.
 

Γ. Με τηλεφωνική χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.


Έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας και να μας δώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Εμείς εισερχόμαστε στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Τράπεζας και με απόλυτη ασφάλεια πραγματοποιούμε τη συναλλαγή για λογαριασμό σας.

Δ. Κατάθεση σε λογαριασμό της επιχείρησής μας. 

Μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας με κατάθεση στις παρακάτω Τράπεζες  και να μας στείλλετε e-mail ή fax δίνοντάς μας τον κωδικό της παραγγελίας σας.

Alpha Τράπεζα
 
Αριθμός λογαριασμού : 000-000-0000-00000 
IBAN: GR00 000 000 000 000 000 00000
Όνομα Δικαιούχου : Σκαμνέλης Παναγιώτης
Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός λογαριασμού : 000-000-0000-00000 
IBAN: GR00 000 000 000 000 000 00000
Όνομα Δικαιούχου : Σκαμνέλης Παναγιώτης 

Παρακαλώ κατά την κατάθεσή σας να αναφέρετε το όνομ/μό σας, το ΑΦΜ, ή τον αριθμό παραγγελίας σας.


Ε. Πληρωμή κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στο κατάστημά μας. 


Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας και να επιλέξετε τρόπο πληρωμής κατά την παραλαβή της παραγγελία σας απο το κατάστημα μας (Καλλέργη & Δημάδη, Αγρίνιο).


Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
 Δευτέρα εώς Παρασκευή : 08:30 − 14:00 & 17:30 - 21:00
Σάββατο                            : 08:30 − 14:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας   : 26410 47629
e-mail                               : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


* Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί και να αλλάζει τους τρόπους πληρωμής. 
Τελευταία Ενημέρωση ( Τρίτη, 27 Ιούλιος 2010 09:25 )  

Προϊόντα