Βρίσκεστε εδώ: Αρχική

ΣΚΑΜΝΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Τα καλύτερα εργαλεία της αγοράς στις καλύτερες τιμές

Καλάθι αγορών!!!

Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Τρόποι Παραγγελίας

 

Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προβείτε στην παραγγελία σας είναι οι εξής : 

Α. Μέσα από το "καλάθι αγορών" σας

Έχοντας βρει το προϊόν το οποίο επιθυμείτε να παραγγείλετε, πατάτε το κουμπί "Καλάθι"  που θα βρείτε στο κουμπί κάτω από κάθε προϊόν. Στην συνέχεια ακολουθήστε τα βήματα για την ολοκλήρωση της αγοράς, μέσα στην ιστοσελίδα της Alpha Τράπεζας

Περαιτέρω, η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Alpha e-Pay υποστηρίζει την πληρωμή με χρέωση κάρτας ως εξής :

 1. Όταν ολοκληρώσετε την επιλογή των προϊόντων ή υπηρεσιών που θέλειτε να αγοράσετε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, επιλέγετε να πληρώσειτε με χρήση κάρτας.
2.  Στην οθόνη σας παρουσιάζεται ένα νέο «παράθυρο» (pop-up window), δηλαδή μεταφέρεστε σε ειδική ασφαλή ιστοσελίδα της Alpha Bank (redirection), όπου εισάγειτε τα στοιχεία της κάρτας που θέλετε να χρεώσειτε (Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, για λόγους ασφαλείας, δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της κάρτας σας).
3.  Μόλις ολοκληρώσετε την καταχώριση των στοιχείων της κάρτας σας, η Alpha Bank επιχειρεί να χρεώσει την κάρτα με το ποσό. Στη συνέχεια, ανάλογα με το αν η συναλλαγή γίνει αποδεκτή ή όχι, σας επιστρέφεται θετική ή αρνητική απάντηση .

Η Υπηρεσια Ηλεκτρονικού Εμπορίου Alpha e-Pay παρέχει :
  • τη Δυνατότητα ακυρώσεως συναλλαγής.
  • τη Δυνατότητα αποστολής e-mail στον κάτοχο της κάρτας για ενημέρωση σχετικά με τη χρέωση της κάρτας του ή ακύρωση της συναλλαγής.
  • Υψηλό επίπεδο ασφαλείας.
  • Υποστήριξη συναλλαγών 3D-Secure (πληκτρολόγηση μυστικού κωδικού κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας από τον πελάτη – οφειλέτη, εφόσον η εκδότρια τράπεζα της κάρτας υποστηρίζει τη μέθοδο αυτή).
 
ΠΡΟΣΟΧΗ : Η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Alpha e-Pay παρέχει τη χρέωση των καρτών Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express, οποιασδήποτε Τραπέζης. Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή μέσω δόσεων σας καλούμε να ελέγχετε πάντα σε επικοινωνία με την εκδότρια τράπεζά σας, εάν η κάρτα σας συμμετέχει σε πρόγραμμα δόσεων.
Εάν η κάρτα σας δε συμμετέχει σε πρόγραμμα δόσεων, θα χρεωθείτε ολόκληρο το ποσό, ακόμη και αν επιλέξετε τη δυνατότητα πληρωμής με δόσεις.
Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την τράπεζά σας, για να σας ενημερώσει αν η κάρτα σας συμμετέχει σε πρόγραμμα δόσεων.


Β. Με τηλεφωνική παραγγελία.

Μπορείτε να κάνετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας στέλντοντας fax στο τηλέφωνο 26410 47629. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση της παραλαβής του fax και τυχόν διευκρινήσεις. Οποιαδήποτε αλλαγή γίνει με την τηλεφωνική μας συνομιλία θα αποσταλλεί από καινούριο fax με την τελική παραγγελία.

Γ. Με αποστολή e-mail.

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. την παραγγελία σας.


Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Δευτέρα εώς Παρασκευή : 08:30 − 14:00 & 17:00 - 20:30
Σάββατο                             : 08:30 − 14:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας   : 26410 47629
e-mail                                 : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


* Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί και να αλλάζει τους τρόπους παραγγελίας.
Παρακαλώ πριν την παραγγελία σας, να ανατρέχετε στο σχετικό άρθρο "Τρόποι παραγγελίας και Τρόποι παραλαβής" ώστε να αποφευχθούν καθυστερήσεις.  
Τελευταία Ενημέρωση ( Πέμπτη, 26 Σεπτέμβριος 2013 14:07 )  

Προϊόντα